N08B0208.jpg

Behandlingar:

 

Akupressur

1.a besöket     650 kr               

Återbesök        550 kr      3 behandlingar 1500 kr (Gäller ej köp med Epassi)

Rabattkort gäller 1 år efter köp          

 

 

Akupressur / Stressterapi

 

Akupressur är nog den äldsta av alla behandlingsformer och är en effektiv metod. Behandlingen sker genom tryck med fingrar på olika akupunkter och upplevs som mycket behaglig.

Akupressur är en friskvårdande och förebyggande behandlingsform då man strävar efter att hitta balans i kroppen för att undvika sjukdom. I TKM (Traditionell Kinesisk Medicin) säger man att "när kroppen är i balans så blir den inte sjuk"

Akupressur kan påverka praktiskt taget alla tillstånd i kroppen, huvudvärk, migrän, smärta och spänningar i nacke, axlar och rygg, tennisarmbåge, illamående, yrsel, förstoppning, diarré, stress, oro, trötthet, sömnproblem, PMS, mensproblem, övergångsbesvär m.m.

Akupressur påverkar inte bara kroppsliga tillstånd utan även känslomässiga och mentala symptom. Fysiska/emotionella och mentala tillstånd ses i TKM som uttryck för en och samma energirörelse. Allt hänger ihop, kropp och själ är ett!

I Akupressuren använder man sig av samma metoder  som för akupunktur för att ställa diagnos och man jobbar med kroppens energisystem i olika meridianer.

Målet med behandlingen är att stimulera kroppens självläkningsförmåga.

Beroende på vilket besvär du har kan det behövas fler än 1 behandling. Min rekommendation för bästa resultat är att boka in 2-3 tider med ca 2 veckors mellanrum. Har du frågor är du välkommen att kontakta mig.