lmassageochkroppsvard med foto av frokenfoto.se  (1).jpg

Behandlingar:

 

40 min     400 kr             6 behandlingar     2150 kr (Gäller ej köp med Epassi)

60 min     550 kr             6 behandlingar     2900 kr (Gäller ej köp med Epassi)

75 min     700  kr             6 behandlingar     3700 kr (Gäller ej köp med Epassi)

90 min     800 kr             6 behandlingar     4250 kr (Gäller ej köp med Epassi)

Rabattkorten gäller 2 år efter köp.

 

 

Jag använder svensk klassisk massage som grund och anpassar behandlingen efter dina önskemål. Jag använder mig av Mara Åkerbergs ekologiska massageoljor i mina behandlingar.

Tänk på att:

  • Massage inte är lämpligt om du har feber eller pågående infektion i kroppen

  • Drick gärna mycket vatten efter din behandling och även dagen efter då massagen har en utrensande effekt

  • Meddela om du har någon allergi eller sjukdom

Är du osäker eller har frågor vänligen kontakta mig.

Klassisk massage

Genom regelbunden massage håller du smärta i muskler borta. Massagens stimulering av tryck och beröringsreceptorer i huden ger en smärtdämpning i det område som behandlas. Smärtsignaler kan via massage påverkas både på ryggmärgsnivå, hjärnstamsnivå och hjärnbarksnivå. 

Det är också muskelavslappnande och cirkulationsbefrämjande, då en spänd muskel har störd cirkulation och ofta gör ont. Undersökningar visar en fördubbling av blodflödet i en masserad muskel.

Massagen har också gynnsam effekt på ven och lymfcirkulationen, dvs återflödet till hjärtat. En ansträngd muskel återhämtar sig snabbare och kan därigenom tränas effektivare.

Massagen ger också ett psykiskt välbefinnande då det friställer viktiga signalämnen (hormoner) som exempelvis oxytocin, seretonin och dopamin. Dessa ämnen är i sin tur viktiga för att vårt nervsystem ska fungera på ett bra sätt.

En annan positiv effekt från massagen är att vårt stresshormon kortisol sänks, fettförbränningen ökar, insulinkänsligheten ökar, ångest minskar och blodet rensas från skadliga ämnen.