regndropp.jpg
 

Behandling

70 min 650 kr 6 behandlingar 3500 kr (Gäller ej köp med Epassi)

Rabattkort gäller 2 år efter köp.

 

Regndroppsmassage

Behandlingen är från början framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär men den visade sig ha god effekt på många andra problem genom kraften i de högkvalitativa terapeutiska eteriska oljorna. Oljorna har även en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar också känslocentrum i hjärnan (limbiska systemet) direkt via doftsinnet. Därmed är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning. Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering och bidrar till avslappnade muskler och leder.

Regndroppsmassage (Raindroptechnique, RDT) är en kombination av lätt beröring med olika tekniker och massage med kraft från de eteriska oljorna. Oljorna appliceras både på ryggen och fotsulorna. De är ekologiskt och varsamt framställda för att bevara läkeväxternas naturligt verksamma beståndsdelar.

Det är en väldoftande och rogivande behandling som renar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bl a virus och bakterier, inflammationer samt minskar stress. Balansering av energiflöden ger ett välbefinnande med vitalisering av kropp och själ.

Under behandlingen används 9 olika terapeutiska oljor från Young Living:

Valor: Balanserar energin i kroppen.

Oregano: Antivirus-stöd, balanserar matsmältningen, stärker kroppens vitala delar.

Timjan: Antivirus-stöd, hjälper till vid mental och fysisk trötthet. Bra vid hosta och bronkit. Ger energi vid stress och svaghet.

Basilika: Bra mot magproblem, dåligt minne, mental trötthet och avslappnande vid muskelkramp. Inflammationshämmande.

Cypress: Stimulerar cirkulationen, öppnar andningsvägarna, hjälper till vid svullna leder, åderbråck och celluliter. Lindrar kramp. Stärkande och lugnande.

Vintergröna: Antiinflammatorisk och smärtstillande. Bra för både ben, muskler och ledbesvär.

Mejram: Muskelavslappnande, lindrar kramp och migrän.

Pepparmint: Höjer och öppnar känselsinnet. Bra för illamående, huvudvärk och muskelvärk. Stimulerar cirkulationen.

Aromaseiz: Avslappnande och lugnande. Lindrar spända, ömma och trötta muskler.