Välkommen till min nya hemsida!

Här kommer jag göra inlägg där du kan läsa lite om mig, det kan handla om hälsa och välmående men också om nya spännande saker som är på gång.

Jobbet med min nya hemsida har varit så roligt och så lärorikt! Det har blivit många skratt och intensivt arbete. Det har också blivit tillfällen att känna efter vilken känsla jag vill förmedla. Och jag har verkligen hittat den! :) Tusen miljoners tack till Fröken Foto för din profession, ditt tålamod med mig och dina fantastiska bilder som verkligen fångat just den känslan.

 

 

Nytt är också att jag har Klintas produkter till försäljning! Jag har redan använt mig av massageljus i mina behandlingar och dom är helt ljuvliga! Och du behöver inte vara massör för att använda dom ;) Välj en doft som tilltalar dig, tänd det och låt det brinna en stund tills oljan blir flytande. Doppa fingret i oljan (blir inte varmare än 55 grader, optimalt för massage) eller häll försiktigt på huden och massera in. Underbart och välgörande<3

Glöm inte att ta hand om dig<3  Kramar Lena