Sommar och energipåfyllning...

Regnet smattrar mot rutan och solen lyser med sin frånvaro...men jag njuter av ledighet ändå :)

Att ladda batterierna och fylla på med energi är något som bara kommer av sig själv när jag gör sånt som jag mår bra av och även under semestern när jag kan ta dagen som den kommer. 

När vi var i Långasjö tankade jag fullt med energi. En fantastiskt fin miljö att vara i och ett litet smultronställe som jag gärna besöker igen!

Fler sätt som jag fyller på energi med är när jag motionerar. Cykeln har stått parkerad sedan Halvvättern men nu har löparskorna kommit fram. Och känslan som infinner sig när man kommit tillbaka efter en runda är underbar. Oavsett om det är cykel, löpning eller annan motionsform. Kroppen fylls med endorfiner. Och faktiskt samma känsla som efter massage...;)

Alla har vi olika sätt att fylla på energi med. Hoppas du har hittat många bra sätt som passar dig.

Här hemma blir det grill för första gången på semestern, trots att regnet strilar ner. Måste ju bara avnjuta den hemmagjorda plommonchutneyn :)

Vecka 33 öppnar jag upp för behandlingar igen och jag längtar verkligen!! Längtar efter att jobba med händerna och att få träffa alla er fina kunder igen. Och få göra det jag älskar<3

Njut av dagen oavsett väder, fyll på med energi. Livet är nu<3

Kramar Lena